Skip to main content
THE INTERWEBS ARE ALIVE WITH THE SOUND OF MUSIC  
Music On/Off | Wende Snijders – Laat Me

Zangles in Zeeland, van klassiek tot hardrock


Ontdek jouw X-factor!

zingen is gezond

Mensen worden geboren met veel talenten, en onze instincten leiden ons ook, net zoals het instinct van dieren hen leidt, in de richting van onze talenten. Soms verandert ons gedrag, of zelfs onze persoonlijkheid, zonder dat we weten waarom. Als je eenmaal je talent gevonden hebt, zul je rust hebben in je hart, want dan heb je uiteindelijk jezelf gevonden!

Behalve talent hebben we ook dromen. De vraag is: wat is jouw talent en komt je droom uit? Er zijn veel factoren die je kunnen helpen bij het realiseren van je dromen en sommige factoren zullen je tegenhouden, misschien zelfs al voordat je daadwerkelijk bent begonnen. Daarom is het heel belangrijk om je talent te ontdekken en te zien of je de X-factor hebt en wat deze precies is.

Wat we willen doen of bereiken, en wat we kunnen doen of bereiken, zijn 2 verschillende dingen. Dat betekent niet dat je moet stoppen met zingen als je niet echt getalenteerd bent, maar geld, energie, emotie en je tijd investeren is zonde als je er nergens mee geraakt.

Vanaf het begin ben ik eerlijk tegen je en vertel ik je mijn mening over je talenten, vaardigheden en verwachtingen. Ik heb hier ervaring mee. Het is wel eens gebeurd dat mensen hier teleurgesteld over waren, maar uiteindelijk waren deze personen toch dankbaar, omdat ze zich realiseerden dat ze teveel energie in de verkeerde richting aan het stoppen waren.

Het gaat zo: Als je eenmaal hebt besloten te beginnen met zanglessen, dan zullen we eerst een gesprek hebben om erachter te komen wat je verwachtingen zijn, en de reden waarom je wilt zingen; daarna zal ik je muzikale vaardigheden testen, zoals of je muziekdoof bent of niet, en of je ritmegevoel hebt. Het is een eenvoudige test, maar ik zal er genoeg informatie uit kunnen halen, en ik zal naar je stem luisteren als je een eenvoudig lied zingt.

Wanneer je van start gaat bestaan de lessen voornamelijk uit oefenen, werken en ervaring opdoen. We hebben allemaal onze eigen ontwikkeling, zoals studenten op een school. Het hangt af van je talent, van je betrokkenheid, het oefenen en je doelen. In elk geval zal ik ervoor zorgen dat je op het goede spoort bent en dat je alle vaardigheden zult leren waardoor je beter gaat zingen.

Ana Rossi zingt

Let it Be
La Solittudine
What’s a Woman
La Malaguena